Senin, 01 September 2014

axJet Airways. Όπως

Αν ψάχνετε για δουλειά ως πιλότος αεροπορικής εταιρείας, δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά παρατηρήσετε ότι τα νέα είναι συνεχώς γεμάτο με πληροφορίες [ως επί το πλείστον αρνητικές] σχετικά με την κατάσταση της απασχόλησης για τον κλάδο στο σύνολό του. Δυστυχώς, newsmakers πάρει μόνο ένα μέρος της ιστορίας δεξιά καθώς η αεροπορική βιομηχανία είναι <i> είναι πάντα </ i> σε ρευστή κατάσταση. Pilot υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά θα πρέπει να διευρύνουν τους ορίζοντές σας πέρα από τους συμβατικούς τρόπους με τους οποίους οι περισσότεροι πιλότοι πάει για την εύρεση εργασίας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για εσάς.

Πρόσφατη διάλυση Ανεξαρτησία Air έχει ρίξει εκατοντάδες Airbus πιλότους από την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ. Οι εκθέσεις Τύπου ζωγραφίζει μια ζοφερή εικόνα της εκδήλωσης αυτής, η οποία δεν ήταν αναμενόμενη από τους εμπειρογνώμονες των αεροπορικών εταιρειών. Παρόλα αυτά, το μέλλον δεν είναι εντελώς ζοφερή για αυτά τα ίδια πιλότοι όπως η Virgin America αναμένεται να πάρει την πτήση σε περίπου ένα χρόνο. Σχεδιάζουν την διαχειρίζονται συνολικά ένα στόλο που αποτελείται από όσο 105 αεροσκάφη Airbus.

Οι φορείς κληρονομιά έχουν παρουσιάσει μερικές από τις περισσότερες προκλήσεις για τους δυνητικούς πιλότους όσο λίγοι, αν υπάρχουν, είναι η μίσθωση. Οι περισσότεροι βρίσκονται στη διαδικασία ή έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία της εξαγωγής "δίνουν την πλάτη», με τη μορφή των μισθών και τα οφέλη από την τρέχουσα πιλοτική τάξεις τους. Επιπλέον, καθώς οι πιλότοι συνταξιοδοτούνται, οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας πιλότος γεμάτη από μεγάλους καταλόγους τους furloughed μέλη του πληρώματος. Βέβαια, οι φορείς κληρονομιά - American, Continental, United, Delta, Northwest, και USAirways - είναι σήμερα <i> και όχι το </ i> που αξίζει να εξεταστούν ως ένα μέρος για να ψάξουν για πιλοτικά θέσεις εργασίας.

Pilot θέσεις εργασίας <i> είναι </ i> που διατίθενται μέσω πολλές από τις περιφερειακές φορείς. Μερικοί από αυτούς τους φορείς περιλαμβάνονται Chautauqua, Δημοκρατία, Comair, Big Sky, American Eagle, Air Wisconsin, των Μεγάλων Λιμνών, και άλλοι. Πιλοτική αμοιβή είναι πολύ χαμηλή, αλλά η ευκαιρία να πετάξει μπορεί να είναι πολύ καλή με τις περιφερειακές φορείς. Οι φορείς αυτοί συνήθως πετάξει Embraer, Canadair, ή British Aerospace περιφερειακά αεριωθούμενα που μεταφέρουν επιβάτη φορτία κυμαίνονται από 50 έως 100 θέσεις.

Φορείς του Χάρτη έχουν συνήθως μια αρκετά καλή πηγή για την πιλοτική θέσεις εργασίας. Αυτά Μέρος 121 φορείς αποτελούνται από μια συντροφιά των αεροπορικών εταιρειών όπως World Airways, της Βόρειας Αμερικής, Miami Air, η Sun Country, και Ryan International. Από καιρό σε καιρό ευκαιρίες πιλοτική δουλειά καταχωρούνται απ 'ευθείας στην ιστοσελίδα της κάθε αεροπορικής εταιρείας. Άφιξη συχνά για τα τελευταία νέα πρόσληψη.

Στη συνέχεια, υπάρχει η ποικιλία της εκκίνησης αεροπορικές εταιρείες που έχουν πρόσφατα προσληφθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία της πρόσληψης. Όπως γνωρίζετε, το ποσοστό αποτυχίας για την έναρξη νέων επιχειρήσεων είναι πολύ υψηλό, αλλά για πολλά μέλη του πληρώματος <i> ένα κάθισμα είναι ένα κάθισμα </ i> ειδικά ένα που σας επιτρέπει να συσσωρεύουν πολύτιμες και χρειάζεται χρόνος πτήσης. Δύο πρόσφατες εκκινήσεις που έχουν λάβει πτήση περιλαμβάνουν EOS Airlines και MaxJet Airways. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Virgin America Airlines είναι στη διαδικασία να περάσει από όλα τα ρυθμιστικά εμπόδια και Primaris Airlines θα επεκτείνει το στόλο της κατά τα επόμενα χρόνια, στην προσπάθειά του να γίνει ένα πλήρες αεροπορική εταιρεία που φέρουν δρομολόγια. Άλλες εκκίνηση φορείς Αξίζει να το δεις για μελλοντικές πιλοτικές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν: Fly First Class, Baltia, και Mexus.

Μεταφορείς Έκπτωση προσφέρουν συνήθως το <i> καλύτερο </ i> ευκαιρία για την εξεύρεση πιλότους θέσεις εργασίας. Southwest Airlines και της JetBlue Airways οδηγήσει το πακέτο, αλλά Mesa, Πνεύμα, Αλάσκα, Horizon, Midwest, και USA3000 έχουν όλες τις εισηγμένες πιλοτικά θέσεις εργασίας μέσα στο προηγούμενο έτος ή σχεδιάζουν να το πράξουν εντός των προσεχών μηνών. Pay είναι ένα ζήτημα, πολύ χαμηλότερα από ό, τι οι φορείς κληρονομιά, αλλά μπορείτε να βρείτε δουλειά.

Πέρα από απευθείας επικοινωνία με τις εταιρείες, υπάρχουν χρήσιμες ιστοσελίδες γεμίζουν με τις ευκαιρίες πιλοτική εργασία ή, τουλάχιστον, βαθουλώματα συνέντευξη και πειράγματα. Το διαδίκτυο έχει μια μυριάδα των διαθέσιμων θέσεων, γι 'αυτό θα ξεκινήσει από την κορυφή: Aviation Συμβούλιο Απασχόλησης, Climbto350, Flight International, Fliteinfo, Κινήματα Jet, εκφορ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar