Senin, 01 September 2014

τες μπορούν

Ανθρώπινων πόρων είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε οργανισμό. Ανίκανος και αναποτελεσματική ανθρωπίνων πόρων μπορεί να παρεμποδίσει την πρόοδο ενός οργανισμού. Ως εκ τούτου, οι εργοδότες επιδιώκουν πάντοτε να επιλέξετε τα καλύτερα ταλέντα από την αγορά εργασίας. Υιοθετούν διάφορες μεθόδους για τον εντοπισμό και την προσέλκυση δυνητικών υποψηφίων για τις κενές θέσεις στην οργάνωση. Απόσπαση θέσεις εργασίας σε πύλες δουλειά είναι ένα από αυτά και είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των εργοδοτών. Η πλειοψηφία των εργοτάξια χρεώνουν ένα βαρύ ποσό των χρημάτων από τους εργοδότες για την απόσπαση θέσεις εργασίας τους. Οι εργοδότες διαμαρτύρονται, επίσης, σχετικά με την ποιότητα των πόρων που θα συναντήσετε μέσα από αυτές τις περιοχές.

                              Η Jobbi.com είναι μια πύλη για την απασχόληση με μια διαφορά. Θα δίνει πρωταρχική σημασία για την ανάμειξη της απλότητας και της τεχνολογίας. Παρέχει μια γρήγορη και αξιόπιστη εμπειρία της εύρεσης εργασίας ή των εργαζομένων. Ενσωματώνει μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως HeadHunt, Εφαρμογή μου, το σχόλιο του Διοικητικού Συμβουλίου και μηνύματα μου στην ιστοσελίδα της. Jobbi.com είναι π.χ. η πιο φθηνή εργοτάξιο στην αγορά. Οι εργοδότες μπορούν να δημοσιεύουν τις εργασίες τους εντελώς δωρεάν εδώ. Μέσα σε λίγες ώρες από την απόσπαση θέσεων εργασίας, συστάσεις για την απασχόληση αρχίσετε να πάρει σε μεγάλους αριθμούς.

                              Ένας από τους λόγους για αυτό είναι η τεράστια βάση δεδομένων του που έχει μια μεγάλη δεξαμενή ταλέντων για να ταιριάζει με τις απαιτήσεις των εργοδοτών. Ένας άλλος λόγος είναι το πρόγραμμα HeadHunt της, στο οποίο η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα σε άλλους χρήστες να κάνουν τα χρήματα βοηθώντας άτομα που αναζητούν εργασία να βρουν δουλειά. Αυτές οι κυνηγοί κεφαλών δρα ως συνδετικό μέσο μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι βέλτιστες υποψηφίους που ταιριάζουν με τις href <a περιγραφές των θέσεων εργασίας "http://www.jobbi.com/ "> </a> των επιχειρήσεων. Με κάθε επιτυχημένη headhunt, οι χρήστες κερδίζουν χρήματα από Jobbi.com. Οι εργοδότες να πάρει την καλύτερη διαπραγμάτευση, καθώς αυξάνουν το εργατικό δυναμικό τους χωρίς να έχουν οποιοδήποτε κόστος. Το σχόλιο Διοικητικό Συμβούλιο είναι ένας άλλος τρόπος για έναν χρήστη να επικοινωνούν με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους. Προσφέρει επίσης δωρεάν αναζήτηση βιογραφικό για τα άτομα που αναζητούν εργασία να μπορέσει να οικοδομήσει ένα ισχυρό βιογραφικό

Tidak ada komentar:

Posting Komentar