Senin, 01 September 2014

να είναι αντι

Η σημερινή οικονομία παρουσιάζει κάποιες πολύ ιδιαίτερες προκλήσεις για ανθρώπους που είναι άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, ή που απλά προσπαθούν να δώσουν το δικό τους επιχειρηματικό εγχείρημα έναν πυροβολισμό στο χέρι. Κατά καιρούς, η αναζήτηση εργασίας μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αν όχι αδύνατο, δεδομένου ότι παίρνει πολύ λίγη ενθάρρυνση - και δημιουργικότητα - να συνεχίσει να ασκεί πιέσεις προς τα εμπρός. Ένα εξαιρετικά ευέλικτο [εξουσία] σχέδιο δικτύωσης είναι σημαντικό - αυτό που απαιτεί «έξω από το κουτί" σκέψης, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσουν την επιθυμητή θέση εργασίας.

Η ακόλουθη είναι μια λίστα από επιλογές για να συνεχίσει, προκειμένου να ξεκινήσει μια επιτυχημένη προσωπική σχέδιο μάρκετινγκ, το οποίο είναι ό, τι η δικτύωση είναι όλα σχετικά. Οι περισσότεροι θα σας κοστίσει ελάχιστα ή τίποτα για να εφαρμόσει και για την ταμειακή δεμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι μια πραγματική βοήθεια. Έγραψα αυτές τις προτάσεις για τους συνοδούς των επιχειρήσεων της πτήσης οι οποίοι, όπως είναι αυτονόητο, έχουν υποφέρει πολύ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001. Μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε τις προτάσεις για το συγκεκριμένο τομέα που σας ενδιαφέρει.

1 Φροντίστε εκθέσεις αεροπορίας δουλειά [φέρουν άφθονο επαγγελματικές κάρτες και τα αντίγραφα των βιογραφικό σας μαζί σας].

2 Συμμετάσχετε σε μια ομάδα υποστήριξης της απασχόλησης.

3. Λίστα βιογραφικό σας με έναν οργανισμό.

4 Δημιουργήστε ένα online βιογραφικό για πρόσθετη έκθεση.

5. Για πάρτι συνταξιοδότησης των πρώην συνεργατών.

6. Γίνετε συνδέσμων τοπικό αεροδρόμιο σας προς την περιβάλλουσα κοινότητα.

7. παρακολουθήσουν μια τάξη catering.

8. Σχηματίστε μια ομάδα δικτύωσης στην περιοχή σας.

9 Πηγαίνετε στο συμβάσεις.

10 Φροντίστε άλλες συνεδριάσεις που συνδέονται αεροπορίας [ιατρική σεμινάρια, συμπόσια ασφάλειας και προστασίας, δείπνα, εκδρομές γκολφ, μπάρμπεκιου, εράνους, 10K αγώνες].

11. Σερβίρετε σε μια επιτροπή που σχετίζονται αεροπορίας ως εθελοντής.

12 Εθελοντών για την Εταιρική Άγγελος Network.

13 Αποδοχή άλλες μορφές απασχόλησης μέσα στην εταιρεία σας στόχος [δηλαδή, αποστολέας, τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών, κλπ].

14. Γράψτε ένα άρθρο σχετικά με κάποια πτυχή της εταιρικής πολιτικής αεροπορίας και να το δημοσιεύσετε σε απευθείας σύνδεση.

15. Οργανώστε ένα σεμινάριο γευσιγνωσίας στην περιοχή σας ή να απευθυνθούν στην τοπική τροφοδότης / αμπελώνα για να είναι αντιπροσωπευτικό των αερομεταφορών στην επιχείρησή τους [είναι έτοιμη να προσφέρει άφθονο δωρεάν δημοσιότητα για τις].

16 Εργασία προσωρινά για ένα τροφοδότης ειδικεύεται στην εν πτήσει υπηρεσία.

17. Ξεκινήστε μια μερικής απασχόλησης επιχείρηση από την πώληση ενός προϊόντος που χρειάζεται εταιρική αεροπόρους.

18 Τέλος, για την καταλαβαίνω [μερικοί θα έλεγαν <i> νευριασμένος </ i>] αεροσυνοδός ο ακόλουθος τύπος της πρότασης θα μπορούσε να παράγει μερίσματα: Κρεμάστε έξω στο τοπικό μετά τρύπα ποτίσματος εργασία όπου οι λαοί της αεροπορίας συγκεντρώσει. Μάθετε τη γλώσσα [πολιτισμός] της εταιρείας? μάθετε ποιοι είναι οι υποκινητές και δονητές, κ.λπ.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας κατηγορήσει ότι είναι μια ξεδιάντροπη υποστηρικτής αυτο, σαν να είχε μια μεταδοτική ασθένεια. Ας τους αφήσουμε να σκεφτούμε το χειρότερο από σας ενώ κάθεστε στο σπίτι fretting για το έργο και ενώ είστε φτερουγίζει δρόμο σας προς τα σημεία εδώ κι εκεί πέρα​​!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar